product-img

Wat is het verschil met andere soorten kussens?

Kussens van traagschuim zijn een van de meest populaire en comfortabele soorten kussens die momenteel op de markt zijn. Ze zijn zowel betaalbaar als veelzijdig, en ze vormen zich naar uw hoofd en nek op een manier die de druk verlicht en ondersteuning biedt. Als je op zoek bent naar een nieuw kussen, dan mag traagschuim zeker bovenaan je lijstje staan!

 

Waar is traagschuim van gemaakt?

Traagschuim is een populaire keuze voor mensen die op zoek zijn naar een verstelbaar bedkussen. Het is gemaakt van verschillende materialen en wordt geleverd met garantie voor het geval er problemen zijn met het product. Traagschuim vormt zich naar uw nek en schouders en biedt maximaal comfort.

 

Hoe werken traagschuimkussens?

Als u op zoek bent naar een comfortabel kussen om op te slapen, is traagschuim de perfecte optie. Traagschuimkussens zijn gemaakt van een speciaal soort schuim dat zich naar je hoofd- en lichaamscontour vormt. Zo slaap je comfortabel en vermijd je druk op je hoofd of ruggengraat. Sommige mensen vinden dat traagschuimkussens hen helpen een diepere slaapcyclus en een beter humeur te bereiken. Dit betekent dat het kussen samengedrukt blijft, waardoor je nek en ruggengraat extra ondersteund worden. Dus of u nu op zoek bent naar verlichting van nekpijn en hoofdpijn, of gewoon een kussen wilt dat het slapen gemakkelijker en comfortabeler maakt, traagschuim is de perfecte keuze!

 

Zijn er risico's verbonden aan het gebruik van een traagschuimkussen?

Er zijn een paar dingen waar u rekening mee moet houden als u overweegt een traagschuimkussen te kopen: rugpijn is een van de belangrijkste risico's en het is niet altijd gemakkelijk om het unieke comfort dat deze kussens bieden, na te bootsen. Een andere zorg die sommige mensen hebben, is de milieu-impact van de productie van traagschuim. Over het algemeen lijken de meeste mensen echter blij met hun aankoop en vinden ze dat slaappillen met traagschuim hen helpen om zonder gedoe een goede nachtrust te krijgen.

 

Wat zijn de voordelen van het gebruik van een traagschuimkussen?

Er zijn veel voordelen van het gebruik van traagschuimkussens en ze kunnen helpen om uw slaapkwaliteit te verbeteren, nekpijn en ontstekingen te verminderen en hoofdpijn te verlichten. Ze bieden ook een comfortabele slaapomgeving die u de hele nacht kan ondersteunen.

 • Materiaal vulling

  Traagschuim met coolgel

 • Materiaal tijk

  50% polyester en 50% bamboo

 • Maat

  60 x 40 x 12cm

 • Slaaphouding

  Zijslaper, rugslaper en buikslaper

 • Stevigheid

  Medium

 • Vulgewicht

  1250 gram

 • Eigenschap

  Ondersteunend, verkoelend

 • Anti-allergisch

  Ja

 • Anti-huisstofmijt

  Ja

 • Ritssluiting

  Ja

 • Wasvoorschrift

  Wasbaar op 40 °C

 • Geschikt voor droger

  Nee

 • Let op: Bovenstaande specificaties zijn veel voorkomende voor dit product, controlleer ze hier nog altijd!
product-img

Wat zijn de voordelen van traagschuimkussens?

Als u op zoek bent naar een kussen dat u maximaal comfort en ondersteuning biedt, is traagschuim de perfecte optie. Traagschuim vormt zich naar de vorm van je hoofd, wat resulteert in een kussen dat zowel comfortabel als ondersteunend is. Bovendien is traagschuim ontworpen om je hoofd en nek te ondersteunen terwijl je slaapt. Dit betekent dat het helpt om uw algehele slaapkwaliteit te verbeteren en de druk en spanning op uw nek en hoofd verlicht. Naarmate het traagschuimkussen na verloop van tijd comfortabeler en ondersteunend wordt, wordt het een ideaal kussen voor iedereen die op zoek is naar verlichting van nek- en hoofdpijn.

 

Helpt nekpijn te verminderen

Er zijn een aantal traagschuimkussens op de markt die verlichting kunnen bieden bij nekpijn. Als u op zoek bent naar een kussen dat zowel comfort als ondersteuning biedt, is traagschuim een ??goede optie om te overwegen. Een nadeel van traagschuimkussens is dat ze moeilijk aan en uit kunnen worden gedaan, vooral als je artritis of gewrichtspijn hebt. Bovendien vinden sommige mensen ze te warm en ongemakkelijk vanwege hun verkoelende effect. Algemeen Geheugenschuim is echter een van de meest populaire soorten kussens omdat het vooral nekpijn helpt verminderen.

 

Verbetert de bloedcirculatie

Als u op zoek bent naar een manier om uw bloedcirculatie te verbeteren en een betere nachtrust te krijgen, dan zijn traagschuimkussens de perfecte oplossing. Ze helpen niet alleen om het gewicht gelijkmatig over uw lichaam te verdelen, waardoor er geen drukpunten ontstaan, maar slapen op uw zij kan dat ook ook schadelijk zijn door een slechte bloedtoevoer naar het hoofd en de nek. Door een traagschuimkussen te gebruiken, verklein je de kans op hoofdpijn of nekpijn in de ochtend!

product-img

Houdt de wervelkolom uitgelijnd en flexibel

Als u op zoek bent naar een kussen dat uw slaapkwaliteit verbetert, is traagschuim de beste beschikbare optie. Dit type kussen is gunstig voor de wervelkolom omdat het uitgelijnd en flexibel blijft. Bovendien biedt traagschuim ondersteuning in alle richtingen, wat betekent dat het perfect is als je last hebt van rugpijn. Bovendien maken de drukverlagende eigenschappen het gemakkelijk om in een vredige slaap te vallen.

 

Vermindering van het risico op snurken en slaapapneu

Er zijn veel redenen waarom slapen op een verhoogd kussen nuttig kan zijn. Afgezien van het verminderen van het risico op snurken en slaapapneu, helpt het u ook om een ??betere nachtrust te krijgen door uw lichaamsgewicht gelijkmatig te verdelen en comfortabel om op te slapen dankzij de aanpasbare vorm. Bovendien kan dit kussen ook worden gebruikt als een gewoon kussen of als bedwig om rugpijn te verminderen.

 

Biedt drukverlichting voor hoofdpijnpatiënten

Kussens van traagschuim zijn een geweldige oplossing voor mensen die last hebben van hoofdpijn. Ze vormen zich naar uw lichaam en bieden de hele nacht ondersteuning, wat helpt om de druk te verminderen en pijn te verlichten. U kunt kussens van traagschuim in verschillende vormen en maten vinden, perfect voor iedereen die er een wil die specifiek bij hun behoeften past. Ze bieden niet alleen verlichting van hoofdpijn, maar zijn ook goed voor mensen met nek- of armpijn.

 

Conclusie

Kussens van traagschuim zijn een geweldige manier om op uw zij te slapen en de best mogelijke nachtrust te krijgen. Het is ook bekend dat ze nek- en hoofdpijn verlichten en uw slaaphouding en uitlijning verbeteren. traagschuimkussens zijn ook een goede investering, aangezien ze tot 10 jaar mee kunnen gaan. Als u op zoek bent naar een comfortabel en betaalbaar kussen, dan is traagschuim de perfecte optie voor u!

Veelgestelde vragen

+ Kan ik mijn traagschuimkussen in de wasmachine wassen?

Ja, u kunt uw traagschuimkussen in de wasmachine wassen. Gebruik echter geen wasverzachter, bleekmiddel of agressieve chemicaliën, omdat deze het kussen kunnen beschadigen. Zorg ervoor dat u het kussen na het wassen in de droogtrommel droogt en niet in direct zonlicht legt.

+ Hoe weet ik of een traagschuimkussen geschikt is voor mij?

Als het gaat om het vinden van het perfecte kussen, moet je met veel verschillende dingen rekening houden. Bijvoorbeeld slaapstijl, lichaamstype en comfortniveau. Als je het nog steeds niet zeker weet nadat je verschillende soorten kussens hebt uitgeprobeerd, kun je een slaaponderzoek doen waarbij een expert in het testen van traagschuim bij je thuis komt om je slaapgewoonten te evalueren. Op basis van die informatie en uw individuele slaapvoorkeuren, zullen ze vervolgens een specifiek type kussen voor u aanbevelen.

+ Wat moet ik doen als mijn kussen na verloop van tijd te hard of oncomfortabel wordt om op te slapen?

Als uw kussen na verloop van tijd te hard of oncomfortabel wordt om op te slapen, kunt u het kussen met water en een milde zeep reinigen om het oorspronkelijke comfortniveau te herstellen. Bovendien kan de druk die onze hoofden en nek produceren er vaak voor zorgen dat delen van de matras hard worden. Als uw kussen nog steeds comfortabel is, maar na enige tijd zijn vorm begint te verliezen, komt dit waarschijnlijk door morsen of vochtophoping op het oppervlak van het traagschuim. In dit geval moet u mogelijk uw kussen vervangen als het lange tijd in gebruik is geweest of volledig moet worden vervangen.

+ Wat zijn de voordelen van traagschuimkussens?

Er zijn veel voordelen aan traagschuimkussens en een van de meest populaire is dat ze helpen bij het verminderen van spanningshoofdpijn, nekpijn en stress. Traagschuim bevordert ook een goede nachtrust door zich naar je hoofd en lichaamsvorm te vormen voor een optimale slaapervaring.

+ Welk type traagschuim is het beste voor mijn nek en wervelkolom?

Er zijn een paar dingen waarmee u rekening moet houden bij het kiezen van het beste traagschuimkussen voor uw nek en wervelkolom. Hoofdkussens met traagschuim zijn in de eerste plaats een van de meest comfortabele soorten kussens die u kunt gebruiken. Ze bieden niet alleen geweldige ondersteuning voor uw nek en wervelkolom, maar ze kunnen ook helpen om pijn door chronische problemen zoals artritis te verminderen. Wanneer u op zoek bent naar een kussen van traagschuim, moet u rekening houden met de eigenschappen ervan, zoals de dichtheid, veerkracht en zachtheid. Dicht traagschuim is geweldig voor mensen die extra ondersteuning en duurzaamheid willen, terwijl zachter traagschuim ideaal is voor mensen die een kussen willen dat zacht is voor hun nek en rug.